Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Line-up Leids festival Werfpop compleet

Zaterdag 9 juli @ Stadspark de Leidse Hout

Na 2 jaar afwezigheid door corona, is Werfpop terug van weggeweest. Het festival, dat al sinds 1982 georganiseerd wordt, gaat zaterdagochtend 9 juli van start in monumentaal stadspark de Leidse Hout. Inmiddels zijn de laatste artiesten bekend gemaakt en is de line-up compleet. “Een editie als nooit tevoren”, aldus voorzitter Bob Schrover.

Jett Rebel

Hij is extravagant, heeft een puur hart en is zeer dienstbaar aan de rock ‘n roll goden. Er was in de afgelopen jaren geen ontkomen aan deze Rebel without a Pauze. Als een gepassioneerde superheld geeft hij ze voor de 100 procent van Jetje uit een inmiddels enorme berg hits en dito albums.

Son Mieux

Persoonlijke verhalen gedoopt in traditionele folkpop en gezegend met een hemelse sublaag van verfijnde electronica. Deze Haagse hitmachine staat bekend om hun onweerstaanbare hooks en catchy refreinen die de grootste brombeer aan het dansen krijgt

S10

De Nederlandse kroonprinses van de pop is pas 20 jaar maar draagt een rugzak vol levenservaring mee. Doordat S10 openhartig haar ervaringen binnen de psychiatrie weet te om te zetten in prachtige songs, raakt ze je binnen no time diep in het hart. Met inktzwart leed, verwarring maar ook intense liefde fladdert ze via zang, rap en spoken word met haar muzikanten als een immer stevig vangnet

Miss Monica

Groot geworden door een waslijst aan legendarische gigs met een royale 130 bpm draagt Miss Monica terecht de kroon van Queen of Technoclassics. Ze is een van de eerste vrouwelijke DJ’s in Nederland en drukte vanaf de jaren 90 haar muzikale stempel op de housescene.

Pestilence

Wereldwijd gerespecteerd als één van de invloedrijkste progressieve deathmetal acts die hun genre-tartende sound eind jaren 80 definitief op de kaart hebben gezet. Al meer dan 35 jaar knalt de van oorsprong Enschedese band door de geluidsbarrière met de meest intense en brute gymnastische hoogstandjes op de notenbalk.

Totaal 16 acts

De line-up van het popfestival is compleet met de bekenmaking van de laatste namen. Hierbij zijn de volgende artiesten bevestigd: The Vices, Otoboke Beaver, Zuster zonnebloem, Het gezelschap, Sishani & Miss Catharsis, The Hill station,Cosmic Debris, Vadou Game, Imminence, Many Minds of Multi en Black Tarantula. Groovy, dansbaar of moshpitwaardig: allemaal te horen tijdens de 40ste  editie van Werfpop in de Leidse hout.

Toegangsbewijs

Tickets voor de veertigste editie kosten €7,50 en zijn in de verkoop gegaan via de website en social media van Werfpop. Bezoekers krijgen hiervoor toegang tot het festival, een Ecobeker, een drankje en een plaspartout.

Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding van minimaal een volwassene van 18 jaar en ouder gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op:

www.werfpop.nl

www.facebook.com/werfpop

www.instagram.com/werfpop

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply