Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Expo & Performances @ Kattuk.nl

Donderdag 22 september vanaf 19:30 uur. Met optredens van Stijlloos Niemand en Danny Ramirez. Expo door o.a. Vink, Marc Barendse en Susan van der Plas

Op donderdag 22 september wordt de kleine zaal bij Kattuk.nl (Voorstraat 59) omgetoverd tot een expositieruimte met een klein intiem concertpodium. Vanaf 19:30 uur zijn diverse voor IkToon Katwijk ingestuurde foto’s en kunstwerken te bewonderen. Zie ook de links onderaan dit bericht.

Voor de muzikale omlijsting zorgen singer/songwriter Danny Ramirez en het duo Stijlloos Niemand. De zaal gaat om 19:30 uur open en het eerste optreden start rond 21 uur. Bezoekers wordt gevraagd graag voor 21 uur binnen te zijn. Na aanvang van het eerste optreden worden geen bezoekers meer toegelaten. De expositie is op vrijdag van 15-18 uur ook voor publiek geopend.

Stijlloos Niemand
Richard Vink spreekt Spoken Word onder begeleiding van ambient/drone/noise door Berend Francken.

Danny Ramirez speelt outlaw folk, met eigen werk en misschien een cover van Glenn Danzig/Johnny Cash. Hij heeft onder meer opgetreden in Tivoli (Utrecht) met Amigo The Devil, Scum en Little Devil (Tilburg) met Joe Buck Yourself (Hank Williams III-bassist), Roots Festival (Meppel), Duitsland, Frankrijk en Finland, en allerlei cafés en zalen in de regio, waaronder de Schuit, Roskam, Bonte Kraai, DunBar, Lazaru’s, Qbus, Vrijplaats Leiden en De 2 Wezen.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter