Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

CANCELED !! Kalaallit Nunaat & The K. @ De Schuit

Kalaallit Nunaat

Combineer een liefde voor noise, post-punk en krautrock en je krijgt de hypnotiserende ‘wall of sound’ die Kalaallit Nunaat heet. De Rotterdammers maken muziek die een koude kelder niet misstaat en versnellen elke show tot een oorverdovende waterval van repetitieve beats en melodieën die samen komen tot een heerlijke onenigheid. De debuut EP ‘Television’ werd goed ontvangen en bezorgde de band een paar keiharde gigs op o.a. Left of the Dial, een Popronde selectie en een nominatie voor de Rotterdam Music Awards.

The K.

Fantastische noise-punk-rock-groovende-goedheid waar je u tegen zegt met een Vlaams accent en een “wow dit is zo stevig dat m’n neus ervan bloedt”-natte-handdoek in je nek. Deze mannen brengen je hitte uit ‘t coolste stukje hel geserveerd op een grote middelvinger.

Voor meer info KLIK HIER 

 

 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply