Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Een groot feest bij Classic Rock

Benefiet levert ruim 10.000 euro op voor vereniging Katwijkse Ziekte

Op vrijdag 14 oktober én zaterdag 15 was het weer één groot feest bij BENEFIET CLASSIC ROCK KATWIJK!!!

Deze editie vond natuurlijk weer plaats in de concertzaal van de altijd gastvrije Chr Muziekvereniging DVS Katwijk.

Georganiseerd door Giel Verhoef en Jaco de Jong.

Beiden zijn zij al wat jaartjes actief in de Katwijkse Rock scene en ook deze editie pakten zij weer uit met diverse bands uit Katwijk en omstreken die werden bijgestaan door verschillende gastmuzikanten.

Deze 2 mannen die allebei een muzikale passie delen, beiden groot gebracht zijn met Rock muziek, vele concerten samen hebben bezocht, genoeg Rock Lp,s & Cassetes & Cd’s & Streams hebben grijs gedraaid, beiden in een band spelen, beiden zingen en beiden iets willen betekenen voor de gemeenschap..

Nou ook dit jaar hebben bovenstaande allemaal weer hun steentje kunnen bijdragen aan een bijzonder goed doel.

Door middel van de kaartverkoop, mooie giften en donaties van alle sponsoren, en alle donaties op de avonden hebben zij een fantastisch mooi bedrag van €10.549 kunnen doneren aan de vereniging van de Katwijkse ziekte ( HCHWA-D )

Een Classic Rock Benefiet concert…

Waar muziek verbroederd en gezelligheid samen komt..

Deze combinatie gieten zij met alle muzikanten en de Vrienden van Dvs in één vat en dat zorgt er natuurlijk voor dat ook deze editie van Benefiet Classic Rock Katwijk weer een geweldig succes is geworden..

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter