Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Dj Afrojack gaat lekker op nieuwe track Dj Christo

De wereld beroemde Dj Afrojack ging erg lekker op de track van de Katwijkse Dj Christo (Cristopher Mastenbroek). Hij had zijn track ´Baby´ ingezonden voor een producers contest, waarin Afrojack deel uit nam van de jury.  

Afrojack vond de track van Christopher erg tof, zelfs zo tof dat hij de contest heeft gewonnen samen met twee andere Dj´s. Met als prijs een fl studio pakket. De Katwijkse Dj noemt dit het hoogte punt van zijn jaar.

Voor mij is Afrojack echt mijn nummer 1 voorbeeld. En dat ik dit nu heb gewonnen en hij mijn track wilt gaan draaien is echt een droom die uitkomt!

Christo is al jaren een vaste gast bij het DJ Café in Scum en in de van studio Kattuk.fm en gaat op dinsdag 15 november een producers seminar/workshop geven in Scum over zijn laatste productie ´Baby´.

Heb je de track nog niet geluisterd? En wil je de live reactie zien van Afrojack op deze track?

Scrol dan naar beneden!


Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply