Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Voetjes van de vloer op de Rodeo van de Tegencultuur

Review en wat foto’s 

Het is ondertussen alweer een week geleden, maar we zijn nog aan het bijkomen! Wat hebben we gelachen en genoten op deze speciale editie van het Tegencultuur Café.

Host van de avond Vink had een mooi gevarieerd programma aan artiesten en DJ’s bij elkaar geraapt dat werkelijk waar van hot naar her schoot en weer terug. Leek het op papier nog nergens naar, in de praktijk was het een gezellige avond boordevol vrij aparte muziek die je normaal niet bij of achter elkaar hoort. De avond begon nog vrij normaal met een vinyl techno beukset door Arno maar ontspoorde daarna met de snelheid van het licht.

Stijlloos Niemand ging full-on met een geïmproviseerd Slam Poetry optreden begeleid door de raarste geluiden uit een hele batterij aan effectpedalen. De DJ’s van Lekker Rampetampen draaiden daarna een schaamteloze set met muziek van van Kinderen voor Kinderen tot Atari Teenage Riot. De raarste mixen en combinaties vlogen je om de oren. MC Chrisz dacht een rustig avondje als bezoeker te hebben, maar ging op veler verzoek toch het podium op om onder begeleiding van DJ Kraay een paar van zijn tracks te zingen. Hele tent gelijk los natuurlijk. Vlak daarvoor had Dumpertheld MC Lubbe zijn onvergetelijke track voor het eerst voor publiek gerapt.  Ja, Jack we kunnen de teksten allemaal meezingen, haha.

DJ Kaasgaav stond voor het eerst sinds tijden weer eens op een feestje te draaien en had er duidelijk zin. Daarna gelijk door met DJ FeestFredvanGinkel. Die ging er HE-LE-MAAL-! voor. Een soort van onbeschrijflijke Apres Ski Carnavals Hardstyle hoempapa gebracht met een enorm aanstekelijk enthousiasme. Die gast weet wel hoe die een feestje moet bouwen. Echt wel!

De avond werd afgesloten door DJ Kraay met zijn (ondertussen) trademark hardcore, crossbreed en frenchcore. Hij ramde de laatste restjes energie uit de overgebleven bezoekers met een snoeiharde en superstrakke DJ set.

Was leuk, gaan we vaker doen! Hieronder wat posts en daarna een paar foto’s…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R. Vink (@herrvink)

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter