Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Leidse popprijs Nobel Award nadert ontknoping

Tijdens de finale bij poppodium Gebr. De Nobel op zondag 18 december is de opvolger van Zuster Zonnebloem bekend. Wie wordt de nieuwe winnaar van de Nobel Award?

Er zijn al vier voorrondes achter de rug. Op basis daarvan zijn er door de jury vier finalisten aangewezen, te weten My Thoughts Exactly, Heath, SKINC en KIIRO. Hier komt nog een vijfde finalist bij. Bij elke voorronde hadden de bezoekers namelijk ook een stem. De vier gekozen publiekswinnaars mogen het op zaterdag 10 december tegen elkaar opnemen in de halve finale. De vier acts die nogmaals het strijdperk betreden zijn Baaf, Staplers, Chasing Hills en Dr. Uggs.

De halve finale vindt plaats in Resistor, de muziekzaal van de Leidse Vrijplaats aan de Middelstegracht. Als daar ook winnaar uit voortgekomen is, is eindelijk de line-up compleet voor de grote finale in Gebr. de Nobel.

Programm 18-12-2022

19:30 zaal open

20:00 Aanvang finale Nobel Award voor muziek 2022

22:55 Juryberaad. Optreden: Zuster Zonnebloem (Winnaar Nobel Award voor muziek 2021)

23:15 Jury uitslag

Tickets €7,50 (alleen online)

Locatie: Gebr. de Nobel, Marktsteeg 8, 2312 CS Leiden

Facebook events

Foto: Zuster Zonnebloem

Fotograaf: Coen Bastiaanssen

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter