Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ’s Moving Rhythms @ Kattuk.FM Vinyl Sessie #2

Met DJ’s SchallPaul, Robbers en de ervaren (Katwijkse) DJ 220 

Voor de tweede uitzending van de Kattuk.FM Vinyl Sessies hebben we een bijzonder Leids collectief te gast. Moving Rhythms geeft underground dance party’s met livesets en vinyl DJ’s met de nadruk op Dark Disco, Electro, Acid, Techno en Rave. Ze zijn bekend van knallende feesten met een ramvolle dansvloer in o.a. Resistor (Vrijplaats) en Gebr de Nobel in Leiden.

Moving Rhythms brengt liefhebbers van elektronische muziek bij elkaar tijdens clubavonden die generaties en muziekgenres doorkruisen.

Vanavond vanaf 19 uur zijn ze te gast in de studio voor maar liefst drie sets 100% vinyl. De stream start rond 19:15 uur en is live te volgen op de homepage van Kattuk.FM. De mixen en de playback van de stream zijn de dag erna hier te kijken en luisteren.

Binnenkort komen er weer nieuwe feesten aan! Check hun instagram voor meer info. Check hun label op Bandcamp.

Facebook

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter