Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Batwölf albumrelease ’35 For Life’

10 februari @ Gebr. de Nobel Leiden

“I AM THE DEVIL, MOOHAHHAH”. Rauwe rock n’ roll punk van eigen bodem, wat wil je nog meer?

Op 10 februari presenteert BATWÖLF het langverwachte album ’35 For Life’. De EP’s ‘Spare No One (2018)’ en ‘Get Up, Get out! (2022)’ waren al voorbodes van dit album. BATWÖLF combineert snelle riffs met pakkende zanglijnen.

Batwölf speelt rammelende, ronkende punkrock nummers tot ze zich geen 35 meer voelen. 35 for life!

De plaat is op de avond zelf op vinyl verkrijgbaar en bij de eerste 75 platen zit een boekje waarin alle nummers door hun favoriete (internationale) artiesten uitgetekend zijn. Een echt collectors item!

Tickets en meer…

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter