Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ and Producers Café draait door in 2023!

DJ’s gaan Next Level en bedenken mooie plannen voor 2023.

Kom ook eens meedraaien! Elke dinsdag van 19-21 uur @ Scum

Drukke bende in Scum afgelopen zaterdag waar zo’n 25 van de in totaal 50 Katwijkse DJ’s die meedraaien in het DJ Café bijeen waren om de plannen voor 2023 te bespreken.

En er staan mooie dingen op de planning. Zo gaat de groep het concept ‘House in Scum’ nieuw leven inblazen door het komende jaar op vrijdagavonden een aantal Houseparties in Scum te organiseren in diverse stijlen. Naast de Techno en Rave van o.a. Bonje kun je hier binnenkort nieuwe Hardstyle- en Hardcorefeesten verwachten. Maar ook Tech House, EDM, House, Drum and Bass, Breakcore, Tekno en Bass/Dubstep. Alle stijlen die de DJ’s draaien krijgen zo in 2023 een eigen party in Scum.

We kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken! Wil je meehelpen organiseren, flyers maken, social media bijhouden, bar draaien en/of zelf draaien op een van deze feestjes? Laat het weten via cultuur@welzijnskwartier.nl of kom een keer langs op dinsdagavond bij het DJ Café in Scum, Noordduinseweg 3 in Katwijk.

En dat is nog niet alles! We zijn ook druk bezig om een wekelijks ‘dance’ muziekprogramma te maken op de vrijdagavonden voor de radio op RTV Katwijk. De opnames voor deze shows doen we in Scum en in de radiostudio van Kattuk.FM (dus niet live!). Ook hier zoeken we nog extra DJ’s en muziekliefhebbers die het leuk vinden een eigen (twee)maandelijkse show te maken. Je hoeft dus niet elke week een show te maken, we doen elke week een andere muziekstijl met een andere host en gasten. Laat maar weten als je het leuk vindt hieraan mee te doen!

Tot slot gaan we een mooie promovideo maken van het DJ Café met daaronder een track die we zelf gaan produceren in de studio van Scum. Producers hebben we meer dan zat, maar we zoeken nog wel een filmcrew en een videowizzard om deze mooie video te maken. Laat je horen als je interesse hebt!

Over het DJ and Producers Café

Elke dinsdag van 19-21 uur (en binnenkort ook op andere avonden) kan je in Scum terecht om je DJ skills te oefenen en mixen en livestreams op te nemen. In drie area’s staan twee professionele Pioneer clubsets (CDJ3000’s, DJM 750MK2 en DJM 900 Nexus2 en CDJ2000 Nexus2) en er staat ook een Pioneer PLX1000 set voor de vinylliefhebbers.

Wil jij ook een keer draaien?
Kom gezellig langs, of laat je 06 nummer achter via cultuur@welzijnskwartier.nl dan zetten wij je in de groepsapp. De draaischema’s om in te tekenen staan wekelijks in de DJ groepsapp. Daarnaast is er een uitgebreide opnamestudio met FL Studio Pro, een opnamebooth en alle apparatuur die nodig is om je eigen tracks te maken en op te nemen. Je kan je eigen laptop inpluggen of die van ons gebruiken. Studiotijd kan je reserveren via de groepsapp of bel naar Scum: 071-4027968.

Zoals gezegd wilde plannen voor 2023 waarover we je later nog veel meer gaan vertellen!

Btw: op donderdagen en vrijdagen van 15-21 uur kan je ook komen draaien bij Kattuk.FM, zowel op Pioneersets als op Technics voor de vinylliefhebber. Laat maar weten via arno@kattuk.nl als je een keer langs wil komen.

Hieronder wat foto’s van afgelopen zaterdag en het DJ Café van gisteren om een indruk te geven.

Meer DJ Café op Kattuk.FM HIER!

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter