Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Najaarsfeest 2023

Na een succesvol en drukbezochte editie van 2022 is het bestuur van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn, en vrijwilligers, al enige tijd doende met de voorbereiding van het Najaarsfeest van 2023. Dit volksfeest, voor jong en oud, zal plaats vinden van vrijdag 18 augustus tot en met zaterdag 26 augustus. Een groot aantal evenementen hebben de afgelopen maanden al vorm gekregen. Drie van deze evenementen zijn al zo goed als rond!

Zoals elk jaar is de grote muzikale aftrap van het Najaarsfeest bij de Roskam. Het zgn. Turfmarktconcert zal op vrijdagavond 18 augustus plaats vinden. Ook de line-up van Oranjedance, zaterdag 19 augustus, is zo goed als rond. Maar liefst zeven internationaal vermaarde, nationale en regionale dj’s zijn geboekt. Wie wil er nou niet genieten van heerlijke dance muziek, een gezellige sfeer, een geweldige lichtshow, een drankje en hapje en even lekker dansen? En dat allemaal in de buitenlucht, met misschien wel een lekker najaarszonnetje. De kaartverkoop voor Oranjedance zal binnenkort starten.

De grote muzikale afsluiter van de feestweek, Oranjerock, zal op zaterdag 26 augustus plaats vinden. Op deze 35ste editie kan heel Katwijk genieten van zeven bands, op twee podia, maar ook weer vrienden en oude bekenden ontmoeten. Gezelligheid Katwijk a/d Rijn, daar gaat het om bij Oranjerock. De line-up van Oranjerock en informatie over een groot aantal andere evenementen zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply