Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Shipwreck gaat zijn debuut maken tijdens het Tegencultuur Cafe bij Kattuk.nl

Dit wil je niet missen! De band Shipwreck gaat op vrijdag 17 februari tijdens het wekelijkse Tegencultuur Café bij Kattuk.FM  zijn debuut maken. De band oefent al een aantal weken op het podium van Kattuk.nl ´De Loods´ en durven het nu aan met publiek!

Deze frisse band bestaat uit vijf jongeren, waarvan vier jongens en een dame. Deze band is ontstaan op hun oude middelbare school en maken samen nog steeds muziek. De band speelt covers en dan voornamelijk in de genre rock.

Ze oefenen al een aantal weken enthousiast op het podium De Loods en willen nu graag hun talent laten horen!

Ben jij benieuwd naar dit aanstormend talent? Kom dan op vrijdag 17 februari vanaf 20:00 uur naar het podium De Loods (voorheen de tiener ruimte van De Schuit). Je wordt hier ongeveer een klein uurtje verzorgd van de muziek en de gezelligheid van Shipwreck.

Adres: Voorstraat 59, Katwijk aan Zee

Tot dan!

Geschreven door: Evi Zuidam

Geen commentaar

Laat een antwoord achter