Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Kalaallit Nunaat en The K. naar De Schuit

Zaterdag 18 februari komen er 2 upcoming bands uit de gitaarwereld naar ons podium. Combineer een liefde voor noise, post-punk en krautrock en je krijgt de hypnotiserende ‘wall of sound’ die Kalaallit Nunaat heet.

De Rotterdammers maken muziek die een koude kelder niet misstaat en versnellen elke show tot een oorverdovende waterval van repetitieve beats en melodieën die samen komen tot een heerlijke onenigheid.

Als eerste band komt het Vlaamse The K. het podium op. Ze spelen een fantastische noise-punk-rock-groovende-goedheid waar je u tegen zegt met een Vlaams accent en een “wow dit is zo stevig dat m’n neus ervan bloedt”-natte-handdoek in je nek.

Kaartjes zijn online en aan de deur verkrijgbaar voor €7,50. De deur gaat om 21h00 open en de toegang is vanaf 13 jaar.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op sociaal media.

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter