Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Downdriver Dead Men Go @ De Schuit

25 maart van 21:00 tot 00:30 uur @ De Schuit. Support: Edgar’s Hair

Downriver Dead Men Go

Is a cinematic post-rock band from Leiden, the Netherlands. Their highly anticipated third album RUINS has been released in November 2022. The new album is another musical step forward for the band, showing a heavier side of DDMG. The songs on RUINS have a wide dynamic range, from exploding guitars to a thin whisper, exploring the boundaries of various musical and filmic styles. Cinematic post-rock in the truest sense!

Edgar’s Hair

is een 3-mans formatie uit Leiden en is genoemd naar een oude plaat van I$I$. Ze maken minutieus mooie muziekstukken die uiteenlopen in muziekstijlen als postrock, ambient soundscapes, krautrock, avant-garde en psychedelische rock. Aanknopingspunten zijn er met onder meer Motorpsycho, Mogwai, King Crimson en Sigur Rós. Edgar’s Hair is erg gesteld op het oude Moog Taurus synthesizer geluid en dat hoor je in veel van hun nummers.

Wil je dit niet missen?

KLIK HIER voor kaarten, tot dan!


 

Geschreven door: Evi Zuidam

Geen commentaar

Laat een antwoord achter