Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Winnaar Nobel Award op Werfpop 2023

Leiden – 28-02-2023

Zet het alvast in je kalender. De Leidse Hout staat op zaterdag 8 juli weer volledig op zijn vanwege Werfpop 2023! Het is alweer de 41ste editie van hét popfestival van de Leidse regio en één van de grootste eendaagse festivals van Nederland. Het festival wordt weer door meer dan 300 vrijwilligers georganiseerd.

SKINC

De opener van Werfpop 2023: SKINC is een jong, vierkoppig Nederlands pop/hiphop-collectief met leden uit verschillende delen het land. De stijl van SKINC markeert zich door uplifting beats en teksten die geïnspireerd zijn door het nachtleven. Zoals ze het zelf zeggen: ‘abstracte, funky muziek met electronische invloeden.’ Afgelopen december wonnen zij de Nobel Award en verzekerde zich hiermee  van een plek op het podium van Werfpop.

Entree

Sinds 2022 is Werfpop een betaald festival. Een ticket kost EUR7,50. Hiervoor krijg je een ECO-beker, een plaspartout en natuurlijk een fantastisch feest met een geweldige line-up.Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.werfpop.nl.

Vrijwilligers gezocht

Ook deze editie zijn vrijwilligers onmisbaar om van Werfpop een succes te maken. Elk jaar zetten zo’n 350 mensen zich met veel plezier en passie op verschillende manieren in: bijvoorbeeld achter de bar, bij op- en afbouw van het festivalterrein, als podium- of decoratiecrew en bij kinderactiviteiten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via werfpop.nul/vrijwilliger-op-werfpop.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter