Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag 8 juli: Werfpop – UPDATES

Complete line-up, blokkenschema en meer….

Op zaterdag 8 juli 2023 zal Werfpop voor de 41ste keer plaatsvinden in het Leidse Hout. Werfpop is een van de grootste eendaagse festivals van Nederland en wordt door meer dan 300 vrijwilligers georganiseerd.

Sinds 2022 is Werfpop een betaald festival. Een ticket kost €7,50. Hiervoor krijg je een ECObeker, een plaspartour en natuurlijk een fantastisch feest met een geweldige line-up. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.werfpop.nl

Zie de poster en het blokkenschema voor alle optredende acts en bands. Meer info op www.werfpop.nl!

Eerdere bericht:

Op dit moment zijn er vijf namen bekend gemaakt, de volgende acts treden op:

Sticks

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, brak door met de rapformatie Opgezwolle en is inmiddels een van de grootste namen van de Nederlandse hiphop. De samenwerking met rapper Rico en producer Delic was het begin van een carrière vol uiteenlopende projecten. In het oneindige proces van het zichzelf opnieuw uitvinden, schreef Sticks een autobiografie over zijn creatieve bestaan, gevolgd door de documentaire Het Mooiste Komt Nu. Afgelopen februari verscheen het album ‘Alles Over Hoop’ waarmee hij nu door het land tourt.

Hang Youth

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan: televisie, radio, de Zuidas, geen plek is veilig. Tot het kapitalisme valt, zullen wij nog veel meer van deze band horen.

Personal Trainer

Ze zijn nog maar net uit de startblokken en worden direct overdonderd door het eigen succes. Het Amsterdams collectief met wisselende bezetting onder aanvoering van Willem Smit (Canshaker Pi) scoorden al op de grote zomerfestivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole, gevolgd door een uitverkochte clubtour door Nederland, shows in Engeland en een uitnodiging voor het prestigieuze South by South West (SXSW) in Austin, Texas.

Crown Compass

Met ex-leden van Pestilence, Cynic en Textures weten deze mannen als geen ander hoe ze lawaai kunnen maken. Het vorig jaar verschenen debuutalbum ‘The Drought’ bevat een selectie van verhalen over de zoektocht naar een plek binnen een groep in de samenleving en hoe het individu zichzelf staande moet houden. Deze verhalen worden ondersteund door een mix van progressieve thrash metal en alternatieve rock.

SKINC

De opener van Werfpop is SKINC. SKINC is een jong, vierkoppig Nederlands pop/hiphop-collectief met leden uit verschillende delen van het land. De stijl van SKINC markeert zich door uplifting beats en teksten die geïnspireerd zijn door het nachtleven. Zoals ze het zelf zeggen: ‘abstracte, funky muziek met elektronische invloeden’. Afgelopen december wonnen zij de Nobel Award en verzekerden zich hiermee van een plek op het podium van Werfpop.

Entree

Sinds 2022 is Werfpop een betaald festival. Een ticket kost €7,50. Hiervoor krijg je een ECObeker, een plaspartour en natuurlijk een fantastisch feest met een geweldige line-up. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.werfpop.nl 

Vrijwilligers gezocht

Ook deze editie zijn vrijwilligers onmisbaar om van Werfpop een succes te maken. Elk jaar zetten zo’n 350 mensen zich met veel plezier en passie op verschillende manieren in; bijvoorbeeld achter de bar, bij op- en afbouw van festivalterrein, als podium- of decoratiecrew en bij kinderactiviteiten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via werfpop.nu/vrijwilliger-op-werfpop.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter