Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag 5 augustus: Bijenpop – Bee there!  

Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag?

Nog een paar weken en dan vindt de vierde editie van het Bijenpop Festival plaats bij het IJsnest aan de Noordwijkerweg in Rijnsburg. Een bijzonder festival met live optredens en vermaak voor iedereen van 18 jaar en ouder. Heb je nog geen kaartje? Wacht niet te lang! Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Hoofdpodium en Wespennest

Ook dit jaar heeft het festival niet één, maar twee podia. Het hoofdpodium heeft een geweldige line up waar de voeten zeker van de vloer gaan en bij het Wespennest kan iedereen terecht voor uniek entertainment met een grappige twist. Naast elektronische muziek zorgen zij ook voor gepast entertainment bij een toiletbezoek met het motto ‘effe geen gezeik’ 😉. En natuurlijk houdt mister Bee ook dit jaar weer toezicht op het evenement.

Programma

Van `s middags 17u tot middernacht is er een geweldig muziekprogramma opgesteld. Van heerlijke gouwe ouwe en lekkere meezingers door Waterproof Shampoo, tot een ode aan ABBA van de ABBA Tribute band A-Fever en Rijnsburgs trots ‘Kostietent’. Daartussen is de unieke zanger Jaimy Cartwright uit Engeland aanwezig met traditionele publiedjes om lekker mee te zingen. Ook de Nederlandse zanger Rob Ronalds en DJ’s Mitchel Duwel en Petit zijn aanwezig. En de avond wordt afgesloten met een ouderwets potje hakken met de Party Animals.

Kaartje kopen

Meer dan 75% van de kaarten zijn verkocht. Ben je 18 jaar of ouder? Koop een kaartje via www.bijenpop.nl. Aan de deur worden geen kaarten meer verkocht.

Zonder vrijwilligers geen festival

Inmiddels hebben meer dan 40 vrijwilligers zich aangemeld voor de op- en afbouw van het festival en hulp achter de bar. Geweldig dat zoveel mensen mee willen helpen om een geweldig festival neer te zetten! Wil je ook helpen? Meld je aan via www.bijenpop.nl/word-vrijwilliger.

Sponsors en fietsmaatjes

Dit jaar hebben enkele sponsoren zich aangemeld om het festival een handje op weg te helpen. Daar is de organisatie heel blij mee. Op hun beurt verbindt Bijenpop zich aan Fietsmaatjes Katwijk, www.fietsmaatjeskatwijk.nl. Met het entertainment bij de toiletten wordt geld opgehaald voor dit mooie vrijwilligersinitiatief.

Tot zaterdag 5 augustus, 17 uur. Bee there!

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter