Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Livestream met lokale talent DJ’s op Noordzee Zomer Festival

Vrijdag van 10-16 uur op homepage Kattuk.fm en twitch.tv/kattukfm!
Op vrijdag 11 augustus staan diverse lokale DJ’s op het podium van het Noordzee Zomer Festival voor een aantal online live dj sets. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen de virtuele deuren van de livestream op Twitch (en op de homepage van Kattuk.fm) worden geopend!

Een verzameling van lokale top DJ’s

De line-up voor deze livestream is een verzameling van het beste wat Katwijk momenteel in huis heeft op het gebied van lokaal talent. Maar liefst zeven getalenteerde DJ’s, Estaloca, Imthox, Double Six, Willem, Kraay, Poison Spitter en Koshkurah, zullen plaatsnemen achter de draaitafels en het online publiek meenemen in hun unieke sound. Van warme house tot energieke hardstyle en rauwe hardcore, alles komt voorbij.

Twitch: Een Wereldwijd Podium

De livestream wordt door Kattuk.fm gehost op Twitch, een populaire platform voor gamers en nu ook voor muziekliefhebbers. De variatie aan muziekstijlen die tijdens deze livestream te horen zal zijn, zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

Mis Het Niet

Stem vrijdag 11 augustus af en laat je meeslepen door deze lokale helden, live vanaf het podium van het Noordzee Zomer Festival. Of je nou muziekfan bent of gewoon nieuwsgierig, deze livestream belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je op afstand maar toch van dichtbij kunt meemaken.

Timetable

10:00 – 10:45 Estaloca
10:45 – 11:30 Double Six
11:30 – 12:15 Imthox
12:15 – 13:00 Willem
13:00 – 13:45 Kraay
13:45 – 14:30 Poison Spitter
14:30 – 15:15 Koshkurah
Foto: Sjon de Mol

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter