Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Mick Spek @ De Nobel

Vrijdag 17 november vanaf 19 uur. VVK is gestart!

Mick Spek (26) is zanger, rapper, songwriter en producer. Hij tourde een aantal keer als support act het land door, verkocht 2 solo shows uit ter ere van zijn albums ‘Mick Spek’ & ‘De Kust Roept’ en behaalde miljoenen streams op liedjes waaraan hij heeft meegewerkt.

Mick produceerde voor namen als Hef, Paul Sinha en Fokke Simons. Ook schreef hij mee aan ‘De Wereld Aan’ op Antoon’s EP ‘Hallo’.

Nu is het weer tijd voor nieuw solo-werk. De afgelopen 2 jaar zat hij met zijn broertje Alex (afgestudeerd jazzgitarist aan het conservatorium) in de studio om een stapel demo’s te maken waar je ‘u’ tegen zegt. Mick’s sound is nonchalant maar fris, melancholisch maar hoopvol en rauw maar sexy. Zijn single-reeks, van o.a. ‘Wild Wild West’ en ‘Crimineel Minds ft. FENNE’, wordt nu opgevolgd door ‘Als de Wereld Vergaat’.

Tickets 15 euro

De kaartverkoop start dinsdag 8 augustus om 16:00!

Nobel.nl

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter