Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Programma KBM podium Oranjerock

Katwijks Band Moment met Skreeuwlelijk, Cazzo Grozzo en AmpSalad. Zaterdag 26 augustus op Oranjerock!

Ook dit jaar bieden wij op ons KBM-podium weer plaats voor drie Katwijkse bands of bands met een Katwijkse achtergrond. Vorig jaar hebben we genoten van de fantastische optredens van Aphrodisiac, Proost en de ChickenBeef band. Dit jaar is de keuze gevallen op Skreeuwlelijk, Cazzo Grozzo en AmpSalad.

SKREEUWLELIJK

Vang de golf van muzikale avonturen met Skreeuwlelijk, een onverschrokken Katwijkse folkband. Laat je betoveren door hun unieke mix van “zeebonk folk & roll”. Met aanstekelijke piratenliederen, Ierse folklore en meeslepende Amerikaanse folk, zullen ze je hart raken met hun Nederlandstalige liederen. Skreeuwlelijk staat klaar om Oranjerock te veroveren met hun passie en plezier op cajon, banjo, ukelele bass, akoestische gitaar en accordeon. Bereid je voor op een onvergetelijk optreden vol folk en lol.

AmpSalad

Katwijk gaat op zaterdag 26 augustus kennis maken met AmpSalad, de smaakvolle rockband die op het KBM-podium van Oranjerock staat. AmpSalad serveert, naar eigen recept, pittige rocksalades bereid met de ingrediënten van een “grommende buizenbak” en een “gravende diepe bassamp”, ondersteund door het nodige “potten en pannengeweld” en afgemaakt met een vette vocale saus.

AmpSalad staat garant voor een heerlijk portie vuige en stevige rock met veel swing en groove, maar ook een paar schaarse zwoele momenten en soms een tikje alternatief.
Kom genieten van deze muzikale versmelting der versterkers op het KBM-podium.

CAZZO GROSSO

Maak op zaterdag 26 augustus kennis met deze geweldige 5-koppige band uit Katwijk! Hun naam zegt het bijna al: ze spelen stevige, harde en dikke rockmuziek waar je volop van kunt genieten. Van knallende klassiekers tot de grootste hits van nu, ze geven er een rocksausje aan dat staat als de toren van Pisa. Overal waar ze spelen, zorgen ze voor een feest en nu zijn ze klaar om jullie een onvergetelijke optreden te bezorgen op Oranjerock!

Deze getalenteerde band heeft al op tal van feesten en podia gestaan en nu hebben ze de eer om op Oranjerock voor jullie te spelen. Ze kunnen niet wachten om het publiek te laten dansen, springen, lachen en enorme dikke lol te bezorgen!

Voor Oranjerock zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus mis dit geweldige muzikale spektakel niet en vier het Katwijks Band Moment op Oranjerock 2023. Klik HIER om tickets te kopen!

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter