Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Programma Oranjerock 2023

Zaterdag 26 augustus van 14:45-22:00 uur. Met o.a. Davina Michelle, Rootsriders, Blackbird en The Covasettes. Er zijn nog tickets!

Davina Michelle: Beste Live Act van Nederland!

Met haar unieke stemgeluid en opvallende samenwerkingen heeft ze in korte tijd haar stempel op de Nederlandse muziek gedrukt. Haar legendarische uitvoering van P!nk’s ‘What About Us’ heeft meer dan 20 miljoen views en zelfs P!nk was onder de indruk. Davina Michelle heeft vijfmaal platina, een Top 40-record en de award voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ gewonnen. Wie haar live ziet, vergeet dat nooit meer. Haar spectaculaire shows zijn een ware apotheose en niet zomaar een concert, het is een beleving.  En daarom staat Davina Michelle op Oranjerock 2023!

De Rootsriders: Niet zomaar een Reggae band

1973 was het jaar waarin Bob Marley internationaal doorbrak met zijn album “Catch A Fire”. Met zijn opzwepende ritmes, sociaal bewogen teksten en boodschap van universele liefde groeide Marley uit tot een van de grootste smaakmakers in de muziekgeschiedenis. Met hun sociaal bewogen teksten en boodschap van universele liefde, brengt Rootsriders het iconische album ‘Catch A Fire’ van Bob Marley en The Wailers opnieuw tot leven. Als één van de bekendste Marley tribute bands ter wereld, laat Rootsriders zien waarom ze volgens BBC Radio “de beste Marley tribute band ter wereld” zijn. Na hun uitverkochte optreden in de Ziggo Dome als finalisten van ‘The Tribute, Battle of the Bands’, zijn ze klaar voor Oranjerock 2023.

Blackbird: Een unieke zangeres, songwriter en performer

Paaspop, Zwarte Cross, Oranjerock. Zangeres Blackbird is klaar voor het festivalseizoen!

Blackbird is geïnspireerd door 90’s zangeressen als Sheryl Crow en Alanis Morissette en iconen als Joni Mitchell en Fleetwood Mac. Ze groeide op met de muziek van James Taylor en The Beatles.

Ontdek de geweldige muziek van de getalenteerde Merel Koman, zangeres, performer en songwriter op Oranjerock 2023! Blackbird zal je verrassen met haar unieke sound en pakkende nummers. Mis het niet! Koop nu je kaartjes voor Oranjerock 2023 en geniet van de beste muziek die Nederland te bieden heeft.

The Covasettes: Manchester’s meest veelbelovende Indie-rockband

Sinds hun oprichting in 2016 hebben The Covasettes de indie-muziekscene stormenderhand veroverd met hun catchy gitaarriffs, energieke drums en melodieuze zanglijnen. Hun opzwepende liveoptredens hebben hen al een trouwe fanbase opgeleverd en hun show op Oranjerock 2023 belooft daarop geen uitzondering te zijn. Met hun aanstekelijke sound en onmiskenbare talent zijn The Covasettes een band om in de gaten te houden, en hun optreden op Oranjerock 2023 zal zonder twijfel een van de hoogtepunten van het festival zijn.

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van de line-up van Oranjerock 2023 en kunnen niet wachten om ons publiek in Nederland te ontmoeten”, zegt zanger Chris Buxton. “We hebben gehoord dat het festival bekend staat om zijn geweldige en vooral gezellige sfeer en we zijn van plan om er een onvergetelijk optreden van te maken.”

Programma 2023 – KBM-podium

Ook dit jaar bieden wij op ons KBM-podium weer plaats voor drie Katwijkse bands of bands met een Katwijkse achtergrond. Vorig jaar hebben we genoten van de fantastische optredens van Aphrodisiac, Proost en de ChickenBeef band. Dit jaar is de keuze gevallen op Skreeuwlelijk, Cazzo Grozzo en AmpSalad.

SKREEUWLELIJK

Vang de golf van muzikale avonturen met Skreeuwlelijk, een onverschrokken Katwijkse folkband. Laat je betoveren door hun unieke mix van “zeebonk folk & roll”. Met aanstekelijke piratenliederen, Ierse folklore en meeslepende Amerikaanse folk, zullen ze je hart raken met hun Nederlandstalige liederen. Skreeuwlelijk staat klaar om Oranjerock te veroveren met hun passie en plezier op cajon, banjo, ukelele bass, akoestische gitaar en accordeon. Bereid je voor op een onvergetelijk optreden vol folk en lol.

AmpSalad

Katwijk gaat op zaterdag 26 augustus kennis maken met AmpSalad, de smaakvolle rockband die op het KBM-podium van Oranjerock staat. AmpSalad serveert, naar eigen recept, pittige rocksalades bereid met de ingrediënten van een “grommende buizenbak” en een “gravende diepe bassamp”, ondersteund door het nodige “potten en pannengeweld” en afgemaakt met een vette vocale saus.

AmpSalad staat garant voor een heerlijk portie vuige en stevige rock met veel swing en groove, maar ook een paar schaarse zwoele momenten en soms een tikje alternatief.
Kom genieten van deze muzikale versmelting der versterkers op het KBM-podium.

CAZZO GROSSO

Maak op zaterdag 26 augustus kennis met deze geweldige 5-koppige band uit Katwijk! Hun naam zegt het bijna al: ze spelen stevige, harde en dikke rockmuziek waar je volop van kunt genieten. Van knallende klassiekers tot de grootste hits van nu, ze geven er een rocksausje aan dat staat als de toren van Pisa. Overal waar ze spelen, zorgen ze voor een feest en nu zijn ze klaar om jullie een onvergetelijke optreden te bezorgen op Oranjerock!

Deze getalenteerde band heeft al op tal van feesten en podia gestaan en nu hebben ze de eer om op Oranjerock voor jullie te spelen. Ze kunnen niet wachten om het publiek te laten dansen, springen, lachen en enorme dikke lol te bezorgen!

Facebook

Tickets

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter