Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag: Sonar Hardstyle @ Scum

Op zaterdag 23 september gaan we weer massaal ‘locked on the hardest beats’, tijdens de derde editie van Sonar, hét hardstyle event in Katwijk!

Er is weer een te gekke line up samengesteld, bestaande uit lokale hardstyle dj’s die alleen de beste hardstyle beats voor jullie door de speakers zullen rammen. Van de lekkerste euphoric hardstyle tot de allerhardste raw hardstyle klappers, alles komt voorbij tijdens Sonar op zaterdag 23 september in Scum Katwijk.

Entree is gratis. We starten om 21:00 uur, lekker vroeg pieken dus. Toegang vanaf 18 jaar, zorg voor een geldig legitimatiebewijs! Voor alle info, volg @sonarhardstyle op instagram voor alle updates over de line-up.

Facebook Event

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter