Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Tribute bands Pantera en Type o Negative @ Scum

Zaterdag 21 oktober vanaf 20:30 uur

Southern Trendkill – Tribute to Pantera

Vijftien jaar geleden besloten vier middelbare schoolvrienden een Pantera-tribute op te richten. Gedurende een periode van twee jaar speelden ze onder de naam The Manky Nuts (misheard lyric) vele shows in zalen, festivals, muziekcafés en motorclubs door heel Nederland, België en Duitsland. Na enkele jaren was de koek op en legden de bandleden zich toe op eigen bands als Backfire!, ¡Pendejo!, No Turning Back en Komodo. Inmiddels kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is dit Kempische viertal sterker terug dan ooit! Verwacht onvervalste Pantera-worship met de bekende krakers, maar ook het wat obscuurdere materiaal, uit de periode ’90 – ’96. Zang – Jorrit van de Voort Gitaar – Menno Roymans Bas – Giel Blankers Drums – Rick Vermeulen STRONGER THAN ALL

October Rust

Is niet je minst slechtste Type O Negative-tributeband.

Hoewel we met z’n tweeën nodig zijn om de act van Peter Steele uit te voeren, is ons doel om je onder te dompelen in the Drab Four sound and live experience. De man die zichzelf niet wilde zijn, was immers groter dan het leven…Met hits als Black No1 en Christian Woman neent October Rust je mee terug naar de vroege jaren 90. Maar ook later materiaal van de albums October Rust, World Coming Down en Life is Killing Me zoals Love You to Death en Everything Dies komt op onze setlist. En natuurlijk vergeten we niet hoe Brooklyn’s finest heeft bijgedragen aan The Origin of Feces: Slow, Deep and Hard.

Het is tot nu toe een interessante reis geweest, waarbij ze zich verdiepte in de muziek en gedachten van Peter, Kenny, Josh en Johnny/Sal.

Zaterdag 21 Oktober is de zaal open om 20 aanvang bands 20.30 uur.
Toegang 18+ ID verplicht.
Kaarten zijn te verkrijgen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/zat21okt
Scum is te vinden aan de Noorduinseweg 3 te Katwijk.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter