Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

17 november: Mick Spek @ De Nobel

Multitalent komt na vele samenwerkingen weer met solowerk

Mick Spek (26) is zanger, rapper, songwriter en producer. Hij tourde een aantal keer als support act het land door, verkocht 2 solo shows uit ter ere van zijn albums ‘Mick Spek’ & ‘De Kust Roept’ en behaalde miljoenen streams op liedjes waaraan hij heeft meegewerkt.

Mick produceerde voor namen als Hef, Paul Sinha en Fokke Simons. Ook schreef hij mee aan ‘De Wereld Aan’ op Antoon’s EP ‘Hallo’.

Nu is het weer tijd voor nieuw solo-werk. De afgelopen 2 jaar zat hij met zijn broertje Alex (afgestudeerd jazzgitarist aan het conservatorium) in de studio om een stapel demo’s te maken waar je ‘u’ tegen zegt. Mick’s sound is nonchalant maar fris, melancholisch maar hoopvol en rauw maar sexy. Zijn single-reeks, van o.a. ‘Wild Wild West’ en ‘Crimineel Minds ft. FENNE’, wordt nu opgevolgd door ‘Als de Wereld Vergaat’.

DATUM: 17 NOVEMBER 2023
DEUR OPEN: 19:00
KLEINE ZAAL
PRIJS: € 15,00
*INCL. SERVICEKOSTEN

Tickets

Home

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter