Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

HEEL VET: Gladde Paling @ De Schuit

Memetechno? Ja zal wel. Snoeiharde Hardcore, Breakcore en Drum and Bass tracks en edits met keileipe Nederlandstalige samples van de hak op de tak gemixt en om de 20 seconden een nieuwe track droppen bedoel je!

Zo. Dat was vet! Afgelopen zaterdag stond Gladde Paling in De Schuit en dat hebben we geweten. Een goed gevulde dansvloer ging helemaal los op de waanzinnige tunes en mixing skills van deze meester.

180bpm. Fokking Mayhem.

Quote van DJ Kraay:

WTF ouwe! Die gast draait nog harder dan mij!

Lastig in woorden te vatten verder, hier had je gewoon bij moeten zijn. Topavond! Niet zo 1,2,3 een boeking die je in bandjeswalhalla De Schuit verwacht, maar alsjeblieft vaker doen dit! Jullie P.A. is up for it. Met dikke subs en snoeihard mid en hoog. De extra lampen maakten het helemaal af. En die Gladde ging er helemaal voor. Lekker hoor!

DJ Kaasbroodje

Sowieso een bijzondere avond want runner-up van de Kattuk.FM DJ Contest de 13 jarige DJ Kaasbroodje maakte zijn debuut en mocht de avond openen met zijn wel heel aparte platenkeuze. Waar hij mee op de proppen kwam was ronduit bijzonder. De naam is PHONK en de muziek is een soort van gruizige, distorted Trap met ‘oerlelijke’ cheapass 8-bit geluiden die je het idee geven dat je speakers gesloopt zijn. Maar op de een of andere manier klinkt het echt enorm vet en fresh. Zeker als t dan ook nog es afgewisseld wordt met snoeiharde Hardcoretracks van Neophyte of classic Dubstep tracks van Rusko en Caspa. Gaaf! Benieuwd? Check HIER zijn mix voor de DJ-contest.

DJ Kraay

Aan DJ Kraay om de zaal verder op te warmen, en dat kan je rustig aan hem overlaten. Masker op en rammen! Snoeiharde Hardcore (check deze mix!) en Crossbreed met af en toe een uitstapje naar Breakcore (gast, die Hellfishplaat), een MC Chrisz track en weirde edits van bekende platen. Gaaf om zien dat Kraay zijn eigen publiek bij zich had die van begin tot eind stonden te hakken op dansvloer en ook Gladde Paling stond achterin de zaal zichtbaar te genieten van al dit geweld. Rond een uur of 11 gaf Kraay het stokje over aan de heer Paling die zo’n beetje zijn hele repertoire er in een klein uurtje doorheen knalde. Zoals al eerder gezegd, een enorm vet optreden en hopelijk gaat de Schuit vaker dit soort artiesten boeken.

Heb je het gemist?

Check de insta van Gladde Paling voor verdere tourdates. DJ Kraay is binnenkort te bewonderen op het Sqore Hardcore feest in Scum op vrijdag 15 december.

Oh ja. Te druk staan dansen om behoorlijke foto’s en video te schieten. Beter dan die paar hieronder zijn er niet. Dus….Heb je nog foto’s en/of video van het optreden mail ze (of de link) dan ff naar arno@kattuk.nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kattuk.NL (@kattuk.nl)

DJ Kaasbroodje en DJ Kraay

Zaal loopt langzaam vol

DJ Kraay in da House! Vet masker

Kraay kondigt Gladde Paling aan

 

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter