Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Not Another Indie Disco met Smudged naar de Schuit

Let’s Dance to Joy Division op zaterdag 2 december! Deze discoavond staat volledig in het teken van dansen en bewegen. DJ duo ‘Not Another Indie Disco’ zal vooraf en na de toffe band Smudged 2 sets draaien.

Omdat de gitaarliefhebber heus ook graag op Aretha Franklin danst. Omdat je als indiefanaat wel ook gewoon Arctic Monkeys wil horen. Omdat een hip-hop hit en een post-punk knaller allebei even dansbaar zijn. Omdat alternatieve muziek zich prima laat combineren met jaren ’80-meezingers, elektronische dansvloerkrakers en indiepophits. Omdat genres zó vorige eeuw zijn!

Smudged is een daverende demonstratie van muzikale vrijheid. Verrezen uit de oerslijk van de Rotterdamse clubscene verbindt het viertal weefsel van krautrock, noisepunk, elektropop en techno op ongehoorde wijze. Liveshows ontvouwen zich structureel in nieuwe vormen van waanzin en chaos, met frontman, slagman en beroepswaaghals Bart Hoogvliet voorop in de strijd.

Kaartjes zijn online en aan de deur te koop voor €10,00.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op social media.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter