Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Donderdagavond: Kerstborrel @ Kattuk.nl

Voor (ex) vrijwilligers, bestuursleden, stagiairs, vaste bezoekers en andere toevallige voorbijgangers

Op donderdag 21 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Kerstborrel bij Kattuk.nl. Vanaf 19 uur ben je van harte welkom voor een gezellige avond met fijne muziek een (vegetarisch) hapje en een drankje.

We gaan lekker bijpraten, terugblikken op het afgelopen jaar en vast mooie plannen verzinnen voor het nieuwe jaar. Tussendoor nemen we wat radioshows voor RTV Katwijk op en doen we leuke fotoshoots voor Kattuk.nl en Kattuk.fm!

De voetjes gaan ook van de vloer. Arno draait speciaal voor deze gelegenheid een 100% vinyl ‘foute’ singles set met alleen maar ‘guilty pleasures’ die stiekem toch wel heel erg leuk zijn. Er staat een flinke bak platen op het podium, dus bezoekers kunnen hun favoriete songs als verzoekplaat indienen of zelf even lekker spinnen met oldskool vinyl.

Iedereen die Kattuk.nl en Kattuk.fm een warm hart toedraagt is van harte welkom. Wel graag even van te voren aanmelden via onze socials of mail arno@kattuk.nl

Tot donderdag!

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter