Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Knallend het nieuwe jaar in met nieuwjaarsfeest Kattukwaed

Het Kattukwaed eindejaarsfeest maakt een comeback op 1 januari, gewoon op het parkeerterrein bij de Noordduinen in Katwijk, bij Scum natuurlijk. Stichting Katwijkse Activiteiten (SKA) slaat de handen ineen met wat lokale helden om een te gek programma neer te zetten en het nieuwe jaar goed te beginnen.

Voor de bezoekers hebben we van alles wat! Bonje, die bekend is in Katwijk van hun vette techno & house feesten, host een area. Club The Safe, normaal te vinden in de Voorstraat in Katwijk, zet een pop-up club op met de lekkerste hitjes van nu. En Sonar, die je kent van de hardstyle feesten in Scum, is ook van de partij met niemand minder dan Darkraver als headliner om het nieuwe jaar knallend in te luiden.

De tickets gaan hard. Meer dan de helft is al weg! Tot 22 december kun je ze nog kopen voor 20 euro, daarna zijn de late bird tickets te koop voor 25 euro. En wil je gratis naar Kattukwaed en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan dit vette festival? Meld je dan aan voor een bardienst in een van de areas op kattukwaed.nl/aanmelden.

Het feest begint op 1 januari om middernacht en gaat door tot 06.00 uur. De toegang is vanaf 18 jaar en kaarten zijn te koop op kattukwaed.nl.

Foto: Leendert Kasius

Nog veel meer Kattukwaed op Kattuk.FM HIER!!!

BTW: De Kattuk.FM foto, audio en videocrew is er ook bij!! Verwacht vanaf 1 januari honderden foto’s, DJ mixen en video’s van het feest!!

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter