Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SBS6 Tribute Band Bee Gees Forever op het Noordzee Zomer Festival

‘Elke zaterdagavond kijken we met spanning naar Battle of the Bands, en ze zijn wéér door.’

Met trots kondigt het bestuur van het Noordzee Zomer Festival Katwijk een van de geboekte bands aan: Bee Gees Forever. ‘Er ging bij ons een gejuich op toen we hoorden dat ze gingen deelnemen aan het SBS6-programma Battle of the Bands,’ aldus bestuurslid NZF Marco den Engelsman.

De programmering voor het Noordzee Zomer Festival 2024 in Katwijk staat al voor een groot deel vast. Extra speciaal dit jaar is de Nederlandse tribute band Bee Gees Forever die nu meedoet aan het SBS6-programma Battle of the Bands. Nog vóór ze bekend werden van het SBS6-programma, waren ze al geboekt voor het NZF. Bestuurslid Marco den Engelsman: “we ontdekten ze twee jaar terug, toen we op zoek waren naar een tribute band van de Bee Gees. De Italiaanse Bee Gees tribute band die we zeven jaar geleden op het Noordzee Zomer Festival hadden, was ook een enorm succes, maar die bestond helaas niet meer. Dus gingen we op zoek naar een andere tribute band. Wat meteen opvalt aan Bee Gees Forever, is hun perfecte meerstemmigheid en het bereik van de hoge noten. Daarnaast zien ze er als lookalikes ook fantastisch uit.”

Gejuich

Nog leuker is dat nét na het boeken bekend werd dat Bee Gees Forever mee zou doen met het SBS-programma The Tribute: Battle of the Bands. Den Engelsman: “Er ging bij ons een groot gejuich op. Natuurlijk door de huidige bekendheid. Ook leuk is dat wij ze voor een voor ons betaalbaar bedrag hebben kunnen boeken. Met de populariteit van nu zouden we ze als het Noordzee Zomer Festival nooit kunnen betalen.” Marco den Engelsman verwacht dat de tribute aan de Bee Gees in Katwijk deze zomer één groot feest gaat worden. “Elke zaterdag zitten we met spanning voor de buis. Gelukkig zijn ze weer door naar de volgende ronde. De Bee Gees hebben zoveel nummers geschreven, je kent ze allemaal, zelfs al denk je van niet. Wij zijn in elk geval een enorm fan van Bee Gees Forever. We zijn ervan overtuigd dat ze van de zomer iedereen in Katwijk aan het dansen krijgen.”

Het Noordzee Zomer Festival

Het Katwijkse Noordzee Zomer Festival is een tiendaags gratis festival dat op 1 augustus 2024 z’n deuren voor openzet. Met een gevarieerd programma voor jong en oud. In een grote tent op het strand tegenover Hotel Noordzee is er elke avond muziek van lokale en landelijke bands in verschillende stijlen, overdag is er voor de jeugd bingo en schatgraven, maar ook de succesvolle Indonesische markt Pasar Malam. Kijk voor meer informatie op noordzeezomerfestival.nl

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter