Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

OranjeDance zoekt lokaal DJ Talent!

Stuur je mix in en wie weet sta jij voor groot publiek te draaien op zaterdag 24 augustus op OranjeDance!

De deadline voor inzending is eind februari.

Oranjedance 2024: 3×33 minuten voor lokaal talent. Lokale Dj’s, laat van je horen!

Op zaterdag 24 augustus is het zover, de 7e editie van Oranjedance. Als één van de hoogtepunten van het Najaarsfeest belooft dit dancefestival opnieuw een spectaculaire ervaring te worden. We hebben al vijf top Dj’s geboekt, maar voor de editie 2024 zijn we ook op zoek naar lokaal Dj-talent uit Katwijk.

Of je nu expert bent in house, techno, EDM, trance, of een andere dance-stijl, wij moedigen álle lokale Dj’s aan om deel te nemen. Het doel is een gevarieerd en opwindend muzikaal programma te creëren dat de diversiteit van onze lokale muziekscene weerspiegelt.

Ben jij die DJ die het publiek kan laten dansen op Oranjedance 2024? Stuur je gegevens, een korte bio en/of een voorproefje van je muzikale talenten naar info@oranjedance.nl. Misschien sta jij straks ook op Oranjedance 2024 te shinen!

Volg OranjeDance op insta voor updates

www.oranjedance.nl

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter