Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Warhertz & Troubled & On Solid Ground @ De Schuit

2 maart vanaf 21 uur, tickets vvk 8,50 euro

♬ Warhertz

Zet je schrap! Want ergens begin april brengt Warhertz een nieuwe EP uit genaamd ‘Part of the Plan’. Op 2 maart komt Warhertz naar De Schuit om dit 4 nummers durende stukje alvast met jullie te delen. Primeurtje dus. Verder te verwachten zijn singles, ouder werk en wat hits van hun laatste album Sick Trigger.

♬ Troubled

Troubled is een vierkoppige rockband die bestaat uit Nienke Pasma, Thomas Droste, Mike van den Kerkhof en Nando Schalks. Een rockband? Daar zijn er zoveel van… maar nee, wij zijn een rockband die geen enkel stukje rock schuwt. We spelen soft rock, hard rock, metal, vette rock, stoute rock, wilde rock, rustige rock, broek vest jurk rock. We spelen vooral eigen muziek met wat aanvullende covers.

♬ On Solid Ground

On Solid Ground blijft trouw aan de roots van rock and roll. Zij hebben hun eigen unieke stijl gecreëerd die een mix is ​​van bluesrock en southern rock, geïnspireerd door legendarische bands als Free, The Black Crowes and ZZ Top. Gedreven door krachtige gitaarriffs en een stevige ritmesectie en ondersteund door soulvolle zang en een schreeuwende Hammond, levert On Solid Ground een intens en solide live optreden.

Facebook Event

Tickets

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter