Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Programma DJ and Producers Café Scum

Elke dinsdag van 17:30-22 uur kunnen DJ’s en producers terecht bij het DJ and Producers Café in Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Wekelijks zijn hier ruim 25 jongeren te vinden die met muziek bezig zijn. Er staan drie professionele Pioneer clubsets, inclusief platenspelers voor vinyl. In de opnamestudio kan je zang opnemen en tracks produceren met FL Studio Pro. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om je op weg te helpen!

Wil je ook een keer langskomen?

Ja leuk! Laat het weten via cultuur@welzijnskwartier.nl of stap gewoon een keer binnen.

Op het programma de komende weken staat onder meer een DJ workshop voor beginners door DJ Estaloca en een Producers Seminar door Hardstyle producer Imthox. Verder zijn er DJ en Artist fotoshoots door fotograaf Wes en vergeet vooral niet de livestreams te checken vanuit de grote zaal.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter