Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Mix van de Dag #20: Effused – Hardstyle

De gasten van Effused waren ook bij de Livestream vanuit Scum afgelopen dinsdagavond. Dit ervaren DJ/Producers duo heeft al een aardig lijst van knaltracks op hun naam staan, waaronder een hilarische Kinderen voor Kinderen – Bewegen is Gezond Hardstyle edit.

Ze hebben releases uitgebracht bij X-Bone Records en afgelopen jaar hebben ze het Kattukwaed Festival bijkans gesloopt met een zinderende live-set. Ook als DJ duo beuken ze er met enorm veel energie en plezier op los. Luister naar een Hardstyle set van een half uur vol bekende klappers, edits en een paar eigen tracks.

Btw: Vorig jaar waren ze nog te gast bij het DJ and Producers Cafe voor een Producers Seminar,. Check die video hieronder..


 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply