Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Kijk Kunst! Voor het Raam

Welzijnskwartier doe(t) mee met Kijk Kunst! Voor het Raam. 

Evenals vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk voor amateurkunstenaars om kunst in het raam te exposeren. Dit kan uw eigen (keuken)raam zijn, maar bijvoorbeeld ook een venster van een winkel, bedrijf, etc. Deelname aan ‘Kijk kunst! Voor het Raam’ draagt bij aan het zichtbaar maken van de diversiteit van de amateurkunst in onze gemeente.

Eenzaamheid
Deze ‘eigen-huis-en-tuin-expositie’ geldt jaarlijks voor de hele maand juni. Dit jaar brengen we daarmee ook het thema ‘eenzaamheid’ onder de aandacht. Door middel van ‘Kijk kunst! Voor het Raam’ laten inwoners zien welke dierbaren worden gemist door een amateurkunstwerk van deze persoon voor het raam te hangen of laten een kunstwerk zien uit een tijd dat zij zelf eenzaam waren.

Routekaart
Het liefst brengen we in kaart waar alle kunst te zien is. Daarom hebben we uw adres nodig, uw naam hoeft niet. Bij voldoende deelname kunnen wij een routekaartje maken, zodat het voor iedereen duidelijk is waar de kunst te zien is. Doe(t) u ook mee? We hebben inmiddels al wat mooie kunstwerken binnen! Voor de herkenbaarheid willen wij u vragen om deze mooie poster samen met de kunst in uw raam te zetten of op te hangen.

Leuke prijs
Wilt u meedoen aan de wedstrijd? En uw adres delen voor de route? Fotografeer uw kunstobject dan duidelijk zichtbaar voor uw raam met daarbij de poster en stuur deze naar: claireverhulst@welzijnskwartier.nl. De drie meest originele inzendingen worden door de jury beloond met een Cultuurbox.

Geschreven door: Claire - Welzijnskwartier

Geen commentaar

Laat een antwoord achter