Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Wij Zijn Nederland Podcast #1: Cancelparty voor Peter en Phoebe

De Kattuk.FM podcast studio wordt regelmatig uitgeleend voor het opnemen van podcasts. Onderstaand pareltje is hier een aantal weken geleden opgenomen.

Wil je ook podcast?
Mail dan naar arno@kattuk.nl!

Zo spontaan als het idee voor deze podcast was, zo spontaan bleek de podcast zelf. “Twitter, maar dan in het echt” noemde onze Phoebe het terecht. Eigenwoningforfait, Limewire en Ed Baars worden onder meer behandeld. Ongeveer. En paarden. Van de crew, cast en het management: geniet ervan.

WIJ ZIJN NEDERLAND, WIJ ZIJN NEDERLAND!

Hallo. Podcast! Vrienden @BolusBoefen @phoebeliefs bleken gecanceld; tijd voor een #cancelpartyKwam er zelf niet bepaald ongeschonden uit. Zuipgedoe, maar dan niet ordi. Katwijkse meeuwen: moet je gezien hebben.

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter