Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Podcast: Stijlloos Niemand @ Kattuk.FM

In de studio bij Pieter van Beelen het duo Stijlloos Niemand: Richard Vink en Barry Betonschaar (Berend Francken). Bekend van de Spoken Word performances onder begeleiding van ambient/drone/noise en feedbackloops.  Muzikale Slam Poetry die de zware thematiek niet schuwt, maar eerder omarmt, bijna liefheeft. 

Ze hebben het uitgebreid over hun inspiratiebronnen. Poëzie. Noise. Ambient. Waarom de Einstürzende Neubauten zo speciaal zijn. En de plannen voor de toekomst. Wat gaan we waar nog meer van ze horen en vooral….waarom?

Benieuwd?

Op vrijdagavond 16 december spelen ze een paar tracks op de Lekker Rampetampen Tegencultuur Rodeo @ Kattuk.NL. Hierover later meer.

Hieronder de uitzending. Daar weer onderaan de video van hun optreden tijdens IkToon Katwijk 2021 in Scum. Met als thema: “maar wat als het waar is?” Een levensbeschouwelijke visie vanuit het christen nihilisme.

 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply