Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

PODCAST: Ik Ben Het Eigenlijk Al Vergeten #4

SEIZOENSFINALE S1A4 – Op weg naar de koepel en verdwalen

Ja hoor we zijn weer verdwaald, het is al zo’n lange tocht wanneer is die nou afgelopen 😩. Deze aflevering gaan we naar de koepel een historische toren vlakbij Lunteren. Er komen weer diepe gesprekken tijden de tocht erheen.

Veel dingen in het leven zijn vergeten, daarom brengen wij dat terug. Wij zijn 4 gasten met een gedeelde passie namelijk geschiedenis. Toevallig ontmoete we elkaar en nu maken we samen een podcast om niet te vergeten. Allemaal gekte maar met feiten, de perfecte combinatie… In deze aflevering staan we op de muur! Daar beleven we een geweldig avontuur (die zag niemand) aankomen.

Wil je ons bereiken dat kan: Stuur dan een mail naar: ikbenheteigenlijkalvergeten@gmail.com of verstuur een dm via insta naar @ikbenheteigenlijkalvergeten.

In samenwerking met RTV Katwijk en Kattuk.fm

Muziek door: ©Jennifer Straub

Meer shows HIER 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter