Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Christo: “Mijn hart ligt bij House”

Interview door Evi en nieuwe DJ-mix. 

Christopher Mastenbroek a.k.a. Christo, is voor Kattuk.FM geen vreemde! Hij is een DJ/ producer die al een aantal jaren meedraait en vaak langskomt in de studio of bij het DJ café in Scum. Hij heeft op Kattuk.FM zijn eigen DJ page; ´Christo´, hier is veel van zijn muziek te beluisteren.

DJ Christo is 11 jaar geleden begonnen met het maken van muziek en draait voornamelijk house, minimal house en tech house. ´Ik kan in principe alle stijlen draaien, maar mijn hart ligt bij house´. Hij luistert zelf dan ook bijna niks anders dan house. ´Soms maak ik een uitstapje naar hardstyle of dubstep, maar bijna niet eigenlijk.´

Ik kan in principe alle stijlen draaien, maar mijn hart ligt bij house.

Uniek

Maar wat maakt de muziek van DJ Christo uniek? Er zijn al zoveel DJ´s natuurlijk! ´Haha goeie vraag, ik denk toch wel die old school sound die ik er in probeer te krijgen´,  is dan ook het antwoord van de 31 jarige DJ.

Clubs

Dj Christo draait nu voornamelijk in clubs, met name The Safe in Katwijk, en was ooit 8 jaar geleden begonnen bij De Stairs. ´Ik neem nu alleen maar boekingen aan wat me echt aanspreekt, dus wat voornamelijk gerelateerd is op house. En daar kom je tegenwoordig niet heel snel mee aan de bak, dus dat is nu even een investering in het maken van muziek en doorbreken´.

Het grootste feest met veel publiek waar de DJ tot nu toe heeft gedraaid was in de grote tent bij het SKA Oud en Nieuwfeest. Hier heeft hij meerdere keren gestaan. Daarnaast draait hij weleens op feesten van Paal 14 en Panama Club in Amsterdam. Op 9 december draait Christo op Stereofunk in de Blauwen Bock. Christo is soms nog wel eens zenuwachtig als hij moet draaien, wanneer hij voor veel bekenden staat bijvoorbeeld, maar kan het meestal wel overzien.

Het coolst wat ik tot nu toe heb bereikt met muziek maken, is dat mijn track werd opgemerkt door Afrojack en ik een studio pakket heb gewonnen. Ook wil Afrojack mijn track draaien en komt die een van deze dagen in zijn radioshow.

Hoogtepunt

Christo heeft laatst een nieuwe track uitgebracht genaamd ´Baby´. Deze track is opgemerkt door de welbekende DJ Afrojack en vormt het hoogtepunt van Christo zijn carrière.  ´Het coolst wat ik tot nu toe heb bereikt met muziek maken, is dat mijn track werd opgemerkt door Afrojack en ik een studio pakket heb gewonnen. Ook wil Afrojack mijn track draaien en komt die een van deze dagen in zijn radioshow. Dat is wel echt mijn nummer 1 hoogtepunt!´

tekst gaat verder na de track

Doelen

Wat de DJ nog heel graag wil bereiken is een plaat release en ook wat meer boekingen van clubs in Amsterdam ´gewoon meer voet op de grond krijgen, maar dat komt wel goed met hoe het nu verloopt allemaal´ vertelt Christo zelfverzekerd.

Ik ben toch een beetje verantwoordelijk hoe hun avond verloopt en dat vind ik wel top

Fans

´Haha nee ik denk het niet, in Katwijk niet zo´ is het antwoord op de vraag of Christo veel fans heeft. ´Mijn moeder is mijn grootste fan en mijn vriendin en familie. Mijn dochtertje is nog net effe te jong, die is 3 haha´.

Het leukste aan draaien vindt DJ Christo, dat je mensen een bepaalde vibe kan geven door jou platen keuze. ´Ik ben toch een beetje verantwoordelijk hoe hun avond verloopt en dat vind ik wel top´. Ook is het een grote uitlaat klep van de DJ…Maar zou hij ook draaien als niemand er naar zou luisteren? ´Tuurlijk zo leer je draaien´

Interview door: Evi

Luister hieronder naar een nieuwe Clubhouse set van Christo met ook een paar eigen tracks en de track ‘Baby’. Speciaal opgenomen voor Kattuk.FM!

Meer zien en horen van van Christo?

Volg zijn Instagram of check alle links naar zijn muziek hier: linktr.ee/christobeats

Dj Afrojack gaat lekker op nieuwe track Dj Christo

Written By: Evi Zuidam

No Comments

Leave a Reply