Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Thijselijn – DJ-Contest

Inzending DJ Contest Kattuk.fm door DJ Thijselijn.

De mix met de meeste positieve comments, stemmen op de poll, plays op Mixcloud gecombineerd met het oordeel van de Kattuk.fm vakjury wint de plek als openingsact voor het optreden van Gladde Paling @ De Schuit op 4 november. De beste, meest leipe, mix wint en gaat er vandoor met de hoofdprijs.

Stemmen kan via de link onder de mix. Op maandag 16 oktober maken we de winnaar bekend!

Beter laat dan nooit, bij deze mijn uitzending voor de openings-DJ. Mijn naam is Matthijs Snel beter bekend in sommige kringen als DJ Thijselijn.

Toen deze opdracht mij ter ore kwam heb ik me kostelijk vermaakt met het maken van deze mix. Ik haal enorm veel plezier uit nummers aan elkaar plakken die eigenlijk niet bij elkaar geplakt kunnen worden.

Mijn vrienden verrassen met gekke combinatie van muziek is de laatste week een lichte obsessie geworden. En uiteraard verassen met daarin memes van de hoogste plank.

Het lijkt mij een ware eer om 4 november de gehoorkanalen van het publiek verder te terroriseren.

Gladde paling DJ-Contest van start!

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter