Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Gladde Paling DJ-Contest van start!

UPDATE: zoals verwacht als er wat te winnen valt wordt de poll aardig misbruikt. leuk dat je cookies verwijdert maar we zien je IP nog steeds en zelfs daar valt weer mee te frauderen. Anyway: gedoe, gedoe, gedoe.

Dussss…. de aantallen plays, likes en comments op Mixcloud en de comments op Kattuk.fm gaan nu veel zwaarder meetellen dan de uitkomst van de poll. Samen met de inbreng van de deskundige Kattuk.fm Vakjury bestaande uit ervaren DJ’s beslissen we vervolgens wie de winnaar wordt.

De Stembussen zijn geopend. Laat je horen voor de beste mix!

Op zaterdag 4 november staat Gladde Paling in de grote zaal van De Schuit. Verwacht hyperactieve ‘memetechno’  met hilarische Nederlandstalige samples en beukende drum and bass en hardcore van deze anti-held. het dak eraf!

De DJ Contest voor een plek als openingsact voor Gladde Paling is van start. We hebben zes DJ-mixen ontvangen van DJ’s uit Katwijk en daarbuiten. De een nog leiper dan de ander!

De mix met de meeste positieve comments en likes (op Kattuk.fm, mixcloud en insta), stemmen op de poll onderaan dit bericht (ja we weten dat je die kan fokken), plays op Mixcloud gecombineerd met het oordeel van de Kattuk.fm vakjury wint de plek als openingsact voor het optreden van Gladde Paling @ De Schuit.

De beste, meest leipe, mix wint en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Stemmen kan tot en met 14 oktober. Op maandag 16 oktober maken we de winnaar bekend!

Luister alle mixen hieronder. Deelnemers zijn: Kaasbroodje, Thijselijn, Strakke Kever, Kraay, Rini Berlini, Synergy. Klik op de naam van de DJ voor meer info, een foto en de aparte mix. De tracklists vind je op Mixcloud.

Nu eerst de mixen, daarna de poll


Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Geschreven door: Redactie

Comments: 2

  • Arno

    Beantwoorden 5 oktober 202317:52

    Laat hier in de comments weten wat jouw favo mix is

  • CB

    Beantwoorden 6 oktober 202310:47

    Strakke kever

Laat een antwoord achter