Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Rini Berlini – DJ-Contest

Inzending DJ Contest Kattuk.fm door Rini Berlini.

De mix met de meeste positieve comments, stemmen op de poll, plays op Mixcloud gecombineerd met het oordeel van de Kattuk.fm vakjury wint de plek als openingsact voor het optreden van Gladde Paling @ De Schuit op 4 november. De beste, meest leipe, mix wint en gaat er vandoor met de hoofdprijs.

Stemmen kan via de link onder de mix. Op maandag 16 oktober maken we de winnaar bekend!

Bekend van o.a. Them Novelists, draait Rini Berlini techno zoals te horen is in de diepste bunkers in Berlijn. Geïnspireerd door meerdere Klubnachts, en inmiddels een vaste naam als resident bij Spätkauf, is Rini Berlini klaar om de zaal warm te maken voor Gladde Paling.

Gladde paling DJ-Contest van start!

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter