Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Donderdag: Golden Caves Album release show ‘Dysergy’ @ Bibelot

Eindelijk is het zover. De keer op keer op keer op keer uitgestelde release show van het nieuwe album van Golden Caves gaat eindelijk plaatsvinden. Deze donderdag de dag. Poppodium Bibelot Dordrecht de locatie.

Golden Caves is één van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. De band gooit hoge ogen in binnen- en buitenland met zijn dynamische mix van progrock, alternatieve invloeden en een aanstekelijk poprandje. Het vijftal uit Rotterdam bracht in 2017 debuutalbum ‘Collision’ uit. Dit resulteerde in optredens op bekende festivals als Progdreams en ProgPower Europe. Een succesvolle tour in Engeland volgde, met als absoluut hoogtepunt een plek op ultiem progrock festival Summer’s End. het oudste progrock festival van Engeland. Ook in Bibelot maakte Golden Caves indruk als support van Focus. Sinds maart 2020 doet het vijftal weer van zich spreken met het nieuwe album ‘Dysergy’. Ook in Dordrecht brengt de band het nieuwe materiaal ten gehore. Prog rock liefhebbers mogen dit concert absoluut niet missen!

GO! Alex!

Facebook Event

 Tickets koop je HIER

Meer Golden Caves op Kattuk.FM HIER

Meer over de band en het album hieronder

Golden Caves – Dysergy

Written By: Arno

No Comments

Leave a Reply