Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zomerstop Kattuk.FM

Van 7 juli tot en met 5 augustus

We zijn ff aan pauze toe! Lekker een maandje met vakantie, festivalletjes pakken en daarna helemaal opgeladen weer door. Daarom zijn de radio- en dj-studio en de redactie van Kattuk.fm van donderdag 7 juli tot en met vrijdag 5 augustus gesloten. Er is dus geen inloop en er zijn geen livestreams e.d. Ook de website wordt in deze periode wat minder vaak ge-update dan je van ons gewend bent.

@ de vrijwilligers: Als je in deze periode toch een uitzending/DJ mix o.i.d. op wilt nemen moet je minimaal een dag van tevoren contact opnemen met een van de sleutelhouders in je groepsapp. Die regel dan toegang voor je.

@ de DJ’s: Jullie kunnen in deze periode elke dinsdagavond in Scum terecht om te oefenen en je mixen op te nemen.

Fijn vakantie allemaal en tot snel!

DJ and Producers Café Scum draait door deze zomer

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter