Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Interview Incease

Martin de Vreugd kreeg de tijd met deze gasten om een interview met ze af te nemen na hun optreden op Fallfest. Na iedereen kwijt te zijn geraakt en weer gevonden te hebben. Kon ik dan vol verwachting beginnen met mijn interview. Dit is hieronder te lezen..

1.      Wie zijn jullie en wat is jullie ding?

Ten eerste zijn we vrienden van elkaar. Daarna zijn wij “Incease” en we zijn een Metal/Hardrock Bandje. Kees (gitaar) en Arjan (Drums) zijn al bij elkaar sinds de hogere school. We zijn hier voor om lol te maken en misschien wel uit te grooien tot iets professioneels. We zijn nu bezig met een Demo en een videoclip.

2.      Ik zag op jullie internetsite dat jullie allemaal bijnamen hebben. Wat is dat toch? Wie heeft welke bijnaam en waarom?

Jack “baco” (zang): Ik luste geen bier (*zegt hij trost met een bier in zijn hand*), dus ik bestelde alleen maar baco. Als iemand vroeg wat ik wilde drinken dan was het standaard baco. Vandaar de naam Baco.

Alex  “Lexus” (guitar): Deze naam hebben we verzonnen in de gang van het Tripodia! Dus verdere uitleg komt nog. Ze konden me dit vertellen Eigenlijk is Arie alles wat “Lex” is. Ik zal wat voorbeelden geven: reLEX, compLEX etc. (*ik ben blij dat ik deel mocht hebben in het verzinnen 😉 *)

Maarten “Beast” (bass): Ik heb deze naam omdat ik een Beest ben op de bass. Aleen daar waren z’n maten het niet helemaal mee eens.  Het komt omdat hij een Bass-gitaar mooi vindt, die eigenlijk ontiegelijk lelijk is. De BC RICH BLACK BEAST BASS GUITAR. (* Ik zeg hij heeft wel wat (van je weg), maarten 😉 *)

Kees “Tank” (lead guitar, 2nd vocals): Die naam heb ik gekregen op een voetbal veldje bij ons in de buurt. Kijk ik mis wat technische kwaliteiten om te voetballen. Dan blijven er maar weinig andere mogelijkheden over om gewoon over ze heen te walsen. Vandaar de tank.

Arjan “Shag” (Drums): Ik heb deze naam gekregen van Theo op een Feestje. Die begonnen met Shaghank te noemen. M’n vrienden hebben dat afgekort naar shag.

3.      Ik zie jullie naam steeds vaker op internet verschijnen samen met Whiplash en The Titans. Kunnen jullie wat meer vertellen over het MetalPack?
MetalPack is een pakket van 3 bands namelijk: Whiplash (metallica covers), The Titans (Rock Covers) en Wij dan Incease. Deze bands hebben besloten om samen een tour te doen. En lekker een Stevige pot te gaan rammen. Voor dit jaar staan er al 2 optredens gepland. Eén op 4 novmerber in Fascinus (sassenheim) en één een week later op 11 november in de Peuk (valkenburg).

4.      Als je ergens in de wereld zou mogen optreden waar zou dat dan zijn en waarom? Buitenland lijkt ons toch wel heel tof, kijk het maakt niet echt uit waar we spelen als wij en het publiek maar lol hebben dat is het belangrijkste! 

5.      Welk sex-standje hoort bij jullie muziek?
Standje 69, dan geniet je beiden. Je geeft wat, maar je ontvangt ook.

Written By: Nadine de Koning

No Comments

Leave a Reply