Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Interview SKA Oud&Nieuw DJ: Infader

Ik ben Henk Roerig en ik sta met oud & nieuw te draaien in de Alpha Stage van 00:30 tot 01:30. Ik heb mee gedaan aan de SKA DJ Contest en ik ben één van de winnaars geworden, daarom krijg ik een plekje in de Alpha Stage.

Ik ben al heel wat jaartjes met muziek bezig. Draaien voor groot publiek dat is mij nog niet gelukt, wel kleine feestjes en verjaardagen. Draaien op Oud & Nieuw is dan voor mij echt de grootste en meest bijzondere booking. Hardstyle (Raw) is echt mijn muziek stijl. Mijn grootste idool is dan ook B-Front en met hem zou ik graag mee willen samen werken.

Wat je van mij kunt verwachten op Oud & Nieuw is dat ik een knallende set voor jullie neerzet en dat jullie in de toekomst nog steeds over SKA Oud & Nieuw 11/12 hebben hoe geweldig het was. Mijn perfecte openingsplaat heb ik niet echt. Ik draai het liefst de nieuwste tracks maar als ik toch moet kiezen is het toch de remix Tonight van de Alpha2. En een plaat die ik zeker niet mag missen in mijn set is B-Front – Face The Truth.

En een plaat die ik vooral niet in mijn set wil hebben dat is een van de platen van David Sonar omdat ik meer van Hollandse Hardstyle hou dan van Italiaanse. Kattuk.nl is voor mij één van de standaard websites die ik bekijk. Altijd de laatste nieuwtjes en tips dus check www.kattuk.nl

Zorg dat je er bij bent 😉

Geschreven door: Madelon

Comments: 2

Laat een antwoord achter