Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 15/16: Sequelized live – Interview

Sequalized, een gloednieuw hardstyle duo uit Katwijk met hele grote plannen. Twee heren die jullie vast al eerder gezien hebben. Laten we maar niet teveel verklappen.. Komt dat zien in de Quake tent tussen 00:45 uur en 01:15 uur.

1. Wie zijn jullie, hoe oud zijn jullie en waar komen jullie vandaan?
Wij zijn William de Mol (22 jaar) en Roy van Schie (30 jaar) en we komen uit Katwijk.

2. Hoelang zijn jullie al actief als act?
Individueel draaiden we allebei al heel lang, maar vanaf 2016 willen wij ons volledig focussen op ons nieuwe gezamenlijke project: Sequelized. De aftrap vindt plaats op SKA NYE met een Sequelized live act van 30 minuten!

3. Welke genre(s) draaien jullie?
Wij leggen de focus op hardstyle in de breedste zin van het woord. Dus zowel melodieus als ook raw. We vinden beide takken van de hardstyle heel vet en we willen onszelf qua stijl niet in een hokje stoppen.

4. Hoe omschrijf je jullie platenkeuze/muziekstijl?
Euforische hardstyle maar ook raw hardstyle. Zoals we in de vraag hierboven al aangaven, willen we ons niet echt in een bepaald hokje plaatsen wat hardstyle betreft. We zullen tijdens SKA NYE alleen maar eigen producties en remixes ten gehore brengen; van euforisch tot raw!

5. Op welke stage staan jullie tijdens NYE en hebben jullie weleens vaker in zo’n grote tent gestaan?
Wij staan op de Quake stage tijdens SKA NYE. Zoals we al eerder hebben gezegd wordt dit voor ons als ‘Sequelized’ het eerste optreden. Los van elkaar stonden we al vaker op grotere events.

6. Aan wie nemen jullie een voorbeeld als dj/producer? En waarom?
Noisecontrollers is voor ons de man die wij als voorbeeld nemen. Hoge kwaliteits tracks en zeer intelligent geproduceerd materiaal! Een tovenaar in de studio en een relaxte kerel ondanks zijn bekendheid.

7. Wat kunnen we van jullie verwachten?
Tijdens SKA NYE presenteren we onszelf voor het eerst als ‘Sequelized’ door middel van een live act van 30 minuten. We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt in onze studio’s aan Sequelized materiaal wat we tijdens onze live act ten gehore zullen gaan brengen!

8. Staat er naast SKA NYE nog meer voor jullie op de planning in het nieuwe jaar?
SKA NYE wordt echt onze kick-off als Sequelized. Onze agenda is in 2016 verder nog vrij open. Zo staan we er zelf ook in, we zien wel wat er op ons pad komt. Uiteraard gaan we er wel helemaal voor! We gaan hard aan de slag in 2016 en zullen ons 100% gaan richten op onze producties en promotie via social media.
Ook liggen er plannen om vanaf januari 2016 te gaan starten met een Sequelized podcast! Het ultieme doel is uiteraard tekenen bij een hardstyle label van naam zodat we onze muziek officeel kunnen gaan releasen 😉 Veel te doen dus!

9. Wat is jullie perfecte openingsplaat?
Sequelized – TBA 01

10. En wat is jullie perfecte afsluitplaat?
Sequelized – TBA 08

11. Wat vinden jullie de ideale apparatuur om mee te draaien en waarom?
Qua draai apparatuur zweren wij bij de Pioneer CDJ-2000 set in combinatie met een Pioneer DJM-800 mixer. Pioneer is de standaard voor wat betreft dj equipment! In de studio werken we in FL studio en hebben we aan hardware onder andere een Access Virus Snow, een Access Virus Powercore en een Roland JP-8000 tot onze beschikking!

12. Welke koptelefoon heeft volgens jullie de beste sound?
Daar kunnen we kort over zijn. De Technics RP-DH1200 is voor ons de ideale dj headphone.

11. USB, SD of toch nog een CD?
Wij werken het liefst met usb!

12. Bereiden jullie je sets voor? Zo ja, hoe doet je dat?
Onze live act voor SKA NYE vereist sowieso heel wat voorbereiding. Dat begon al bij het produceren van al het materiaal in de afgelopen maanden. We vullen elkaar over en weer goed aan in de studio en hebben voor nu SKA NYE als deadline voor onze kick off als nieuwe act!

13. Hoe zien jullie het moment tijdens NYE voor je?
Wij hopen dat het publiek helemaal los gaat op onze tracks. Voor ons is het een absoluut hoogtepunt om al het gemaakte materiaal eindelijk voor een groot publiek ten gehore kunnen brengen! We hopen dat het publiek er net zo enthousiast over is als wij zelf.

14. Kijken jullie weleens op Kattuk.nl?
Uiteraard kijken we wel eens op Kattuk.nl! We zien sowieso regelmatig nieuws voorbij komen op facebook natuurlijk!

15. Wat willen jullie nog kwijt aan de lezers van Kattuk.nl?
Scoor snel je kaartje voor SKA NYE! Onze live act start om 00:45 en duurt tot 01:15. Zorg dat je het niet mist!

 

Meer weten over Sequalized? Check hier hun social media:
Website
Facebook
Twitter
 

Geschreven door: Nadine vd Plas

Geen commentaar

Laat een antwoord achter